onsdag 1 augusti 2012

Min räddning

Det är jobbigt hemma, inget att knussla och ljuga om. Det jag tycker har varit jobbigast de sista veckorna är att mannen har varit iväg med barnen och inte kommit hem förrän sent på kvällarna. Långt efter läggdags för barnens del.

Detta har gjort att jag knappt sett och än mindre kunnat umgås med barnen. Självklart unnar jag dem att göra roliga saker, men får en känsla att han medvetet kommer hem så sent på rent pin kiv.
Jag har förklarat att jag vill träffa barnen mer, att jag vill kunna hänga och umgås med dem på kvällarna, men det blir ingen skillnad.

De kommer hem vid 22-23 tiden och då måste JAG i säng för att orka jobba dagen efter.

Min räddning har då varit stallet och hästen! <3
Så bra jag mår där. Där måste jag släppa allt grubbel och tjafs bakom mig och bara vara i nuet.

Idag hade jag och hästen en lång och mysig stund ihop där jag masserade henne länge och väl!! Hon njöt och det var underbart att se.

Hon är känslig för förändringar och har varit uppe i varv efter flytten tillbaka från sommarbetet, men idag kände jag att hon landat och var sig själv igen. Så jag tänkte att en massage på spända muskler kunde vara behövligt.

Med hjälp av en maskin fick hon en djupgående massage och jag masserade även med mina händer. Passade på att fixa frillan på både man och svans och avslutade med hovolja och pälsglans! :)
Som den prinsessa hon är, älskar hon bli ompysslad och blir extra kärleksfull och kelig tillbaka. Och det är precis vad jag behöver just nu :D

1 kommentar:

  1. När jag bodde i den stora staden så hade jag det fruktansvärt jobbigt hemma.. Jag tror att du har läst om det i min blogg på ab..
    Jag red också då, bara på torsdagar för jag hann inte mer men det var torsdagarna i veckan som gjorde att jag överlevde tror jag..
    Mycket saker finns det att skingra tankarna med men jag tror inte att något är så bra som att vara i ett stall..
    Troligen så är det hästen och stallet som kommer att hjälpa dig med läkningen så läääääk allt vad du kan..
    Ta hand om dig nu..

    SvaraRadera