måndag 20 augusti 2012

Nu är jag på plats

Hej Bloggen!

Sitter i soffan och är stolt över mig själv!
Har precis fått igång modemet och det trådlösa nätverket. Det var inte svårt, läste en manual som var tydlig även för en treåring :) men ändå!!

Jag är hopplöst kass på sådant där tekniskt krafs. Är helt enkelt inte tillräckligt intresserad för att lära mig att förstå hur det egentligen fungerar.
Så jag är stolt för jag lyckades på första försöket!!

Lite lustigt, här har jag slitit som ett djur med att spackla och slipa, måla och tapetsera som en hel byggarbetare i nästan två veckor, men att få igång data/tv/telefoni får mig nästan att spricka av stolthet :D

I går gick flyttlasset! Har en kompis som har ett åkeri. Ringde henne och hon kom med en stooor lastbil. Alla möbler och kartonger rymde inte ens en tredjedel av utrymmet i den, så vi fick lätt plast med allt i en vända!

Vi kom i gång med flytten strax innan 14, klockan 15,07 lämnade en tom lastbil lägenheten! Allt var inpckat, uppackat och uppburet till tredje våningen. Ganska snabbt och effektivt om ni frågar mig. För visso flyttade jag bara en mil så resan var inte så lång men ändå!

Mamma pappa och en kompis stannade kvar och hjälpte mig att sätta ihop sänggavlar och bädda. Ställa i ordning möblerna ungefär så som jag ville ha dem. Sedan lämnades jag och barnen där.
Packade upp en hel del, sedan stupade jag i säng!

I dag är jag dödstrött!! Har packat upp mer idag, men det går inte fort. Orkar helt enkelt inte.
Har sovit gott i natt, men antar att de senaste dygnens slit tar ut sin rätt nu. Var tvungen att lägga mig och vila en stund efter lunchen idag. Somnade och sov rikitgt djupt! Så skönt.

Skall bara fixa i ordning lite mer sedan tänkte jag lägga ut lite före och efter bilder på lägenheten.

Nu bär det av till stallet. Barnen har ridlektion!

På återseende!

1 kommentar:

  1. Åh som jag är nyfiken på de där bilderna!! Lägg ut snart!!! Slår vad om att det är skitfint!!! :)

    SvaraRadera