onsdag 22 augusti 2012

Sticker i benen

Idag har jag städat ut mig själv ur huset.
Hade de flesta kläder kvar så jag åkte dit för att hämta dem.

Alltså, jag gillar inte (faktiskt avskyr) att gå i affärer. Köper i princip aldrig något nytt till mig själv, så var kommer alla kläder i garderoben ifrån??? Det var hur mycket som helst!!

Blev en hel del pinaler också som jag tydligen råkade glömma bort när flyttlasten gick.
Körde tre vändor med fullpackad bil!

Trots det kommer jag nu i efterhand på ännu mer som jag glömt, bla min symaskin. Ja ja huset står väl kvar, får väl passa på att hämta lite varje gång jag hämtar/lämnar barn.

Alla dessa vändor upp och ner för trapporna kommer att få mig att bli riktigt vältränad!! Benen är så trötta på kvällarna att det värker och sticker i dem.

Nå, nu går ögenen i kors. Dags att dejta kudden!!

God afton!

2 kommentarer:

  1. Vet du!!!
    Jag känner inte dig mer än som en vän i etern men jag kan säga att jag är stolt över dig.. Jag har sett resultatet av tapeterna på ett annat ställe.. Jag har följt hur du kämpar.. Jag har sett hur du tänker och för varje dag som jag läser så känner jag att vi är ganska så lika du och jag.. Många gånger som du berättar om det du varit med om så känner jag att det skulle kunna ha varit jag..

    Du kommer att få det bra som tusan Tuss och glöm inte bort att summera det som varit bra under dagen och njut av dina barn och det fina som ni skapar nu..

    SvaraRadera
  2. Åh tack fina Mingla!!
    Blir alldeles rörd och glad av dina fina ord!!

    Jag vet lite om vad du själv gått igenom och det får mitt liv att framstå som en dans på rosor, men jag tror ändå att jag förstår/anar vad du menar :)

    Ja det kommer att bli bra, men jag tror att det måste få ta sin lilla stund. Försöka att inte skynda på processen utan låta såren får "självläka".
    Japp jag skall påminna mig själv om att varje kväll fundera på vad som varit bra under dagen!

    Kram

    SvaraRadera