fredag 20 juli 2012

Nu får jag ta och rycka upp mig, det är fredag och solen skiner!

Det är milt sagt frosting hemma.
Mannen är tokförbannad över mina hämndauktioner! Riktigt skogstokig.

Javisst var det jätte fult och dumt gjort! Jag erkänner och jag har bett om ursäkt, men som jag försöker förklara för mannen att om han inte, för det första haft så bråttom med att ge sig ut på jakt. Om han hade väntat tills jag flyttat ut som vi sagt att vi skulle göra.
För det andra gått på date fast han stått och svurit på att han inte gjort det, och framför allt hade han rakryggat stått för det han gjort istället för att blå ljuga och att jag skall behöva komma på honom, så hade jag inte heller gjort som jag gjorde!

Som sagt han är jättearg, men han är så arg att jag inte tycker att det riktigt är rimligt. Jag undrar om han inte egentligen är mest arg på sig själv? Han vet hur ledsen och sårad jag blev, och det tror jag inte att han riktigt hade tänkt på. Tror han ångrar sig när han såg hur hårt jag tog det.

Nu skall jag försöka lägga detta bakom mig. Det tar alldeles för mycket energi, gjort är gjort och jag kommer inte att kunna lita på honom igen. För även om det ”är slut” mellan oss som mannen säger, så tycker jag att han har bettet sig respektlöst och fick respektlöshet tillbaka.

Nu får jag ta och rycka upp mig!! Det är fredag och solen skiner!! :)

Först blir det ett besök i stallet och mysa med finaste hästen, sedan ikväll skall jag träffa två fina vänner och vi skall sitta och prata och kanske dricka ett glas vin eller två.

Det skall bli så himla mysigt!

Ha en härlig fredagskväll!!

2 kommentarer:

  1. Hoppas du får en riktigt mysig kväll med tjejerna! Det är du värd. Kram!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! <3 Ja det blev toppen! Så skönt att bara vara bland vänner och prata om allt mellan himmel och jord till ett gott glas rött! :)

      Radera